Alles draait om imago

Een sterk imago

Een goed en sterk imago hebben kan bij veel beroepen een belangrijke rol spelen. Het kan helpen om autoriteit uit te stralen en een bepaald aanzien te geven. Leraren die een sterk imago hebben zullen sneller worden gehoord door hun leerlingen en politici hebben meer kans om gerespecteerd te worden. Zo hebben ook professionele pokerspelers baten bij een sterk imago. Het is in die branche erg belangrijk om te weten hoe anderen jou zien, daar moet je dan ook bewust van zijn en gebruik van maken tijdens een spel. Voor online weddenschappen te plaatsen heb je geen sterk imago nodig, alleen een portie verstand. Als je dit hebt kan je via deze promocode Ladbrokes Promocode goedkoper beginnen aan je sportweddenschappen.

Een simpele, doch effectieve manier om je imago te Breitlingbenadrukken is door het dragen van een luxe horloge. Iemand die een mooie Rolex of Breitling om zijn pols heeft straalt al snel elegantie en status uit. Pokerspelers staan er dan ook om bekend erg luxe horloges te dragen van de duurste merken. Sommige pokerspelers houden ervan om flink uit te pakken met juwelen en diamanten wat betreft horloges. Anderen kiezen juist voor een wat rustigere variant die eleganter oogt.

Hoe dan ook zijn luxe horloges erg geliefd in de wereld van poker, wat voor stijl er ook gekozen wordt om te dragen. Een horloge maakt niet alleen een outfit compleet, maar straalt ook luxe en status uit. Niet iedereen kan het zich immer veroorloven om een horloge te kopen van 20.000 euro. Toch is het geld dat er wordt uitgegeven aan een kostbaar en luxe horloge geen weggegooid geld, het is namelijk een investering die je om je pols kan dragen als een sieraad. Goed onderhouden luxe horloges stijgen namelijk vaak in waarde door de jaren heen en als er modellen zijn waarvan er maar een aantal zijn geproduceerd dan betekent het dat ze nog meer zullen opleveren.