Luxe horloges in de wereld van poker

Horloges van beroemde pokerspelers

Voor de gewone mens zal een luxe horloge vrijwel onbetaalbaar zijn. Voor professionele pokerspelers daarentegen, is het de normaalste zaak van de wereld. Vaak zie je dan ook de duurste modellen op hun polsen voorbijkomen. Zij verdienen met gemak een paar miljoen per wedstrijd, en hebben daarom de luxe om een duur horloge te kunnen veroorloven.
John Racener bijvoorbeeld, hij heeft in in totaal ruim 8 miljoen dollar verdient met poker op professioneel niveau. Het was voor hem altijd een droom geweest om een luxe horloge in zijn bezit te hebben omdat zijn idolen er ook een hadden. Zodoende heeft hij met zichzelf afgesproken zichzelf te trakteren op een luxe horloge zodra hij daar de middelen voor zou hebben. Inmiddels is hij in het bezit van een aantal horloges waaronder twee van Rolex; de The Yachtmaster 2Yacht Master 2 en de Day Date 2 in rosé goud. Racener geeft aan dat de Yacht Master 2 voor alledaags gebruik is en de Day Date 2 voor gelegenheden zoals poker finales of etentjes. De modellen kosten circa 17.000 dollar. Hij geeft aan zich kaal te voelen zonder zijn horloges en verlaat nooit zijn huis zonder.
Dan is er ook de pokerspeler Noah Schwartz, die 5 miljoen dollar rijker is geworden door zijn beroep. Opgroeiend in een arm milieu hield hij zich nooit bezig met zaken als horloges. Pas toen hij zelf geld ging verdienen vond hij dat hij zichzelf mocht verwennen met een luxe horloge. Hij geeft aan dol te zijn op hoe horloges werken en het mechanisme wat erachter zit. Als een echte levensgenieter vindt Noah dat je een beetje moet opvallen omdat het leven al saai genoeg is. Dit is de reden dat hij voor een niet al te opvallen model heeft gekozen als de Hublot King Power Unico Ceramic King Gold. Dit model kost om en nabij 19.000 dollar.